Цими днями відомий український політолог Юрій Романенко зняв епічне відео просто за кермом автомобіля про проспект Перемоги і назвав його "Неугомонные долб*ебы и языковой вопрос". Ролик з’явився на хостингу youtube.

Так, Романенко стверджує, що наша планета населена довбо*обами, які розмножуються почкуванням, а Україна - це місце їх максимальної концентрації.

"Так склалось, таке тут середовище. Як бактерії, що живуть на дні океану. Довбо*оби завжди подають ознаки життя. І ось в чому їх особливість - вони заходять з того боку, що й не подумаєш", - каже романенко.

Юрій Романенко, Хайзер
Юрій Романенко, Хайзер

Романенко пригадав свою крайню розмову з народним депутатом Іриною Веращук.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"На свою голову розмовляв українською мовою, абсолютно не думаючи. Для довбо*обів стурбованих мовним питанням скажу: перші 3 роки свого життя розмовляв виключно українською. Томущо так склалось", - зазначив автор відео.

Романенко, фото скріншот з youtube

Романенко впевнений, що розмовляти потрібно тією мовою, якою 99,9% цільової аудиторії максимально зрозуміють, що їм доносять

І от на пошту блогеру прийшов лист: "Чому ви, коли розмовляєте українською, кажете "ось я їхав на ефір"?

"Мова - це жива тканина, яка постійно доповнюється словами, неологізмами і сама по собі мова не існує. 100-150 років неможливо було це казати, бо ефіру не існувало, як явища, а сьогодні це можна", - наголосив Романенко.

За словами Романенка, навіть якщо десятиліття тому таке поняття філологи не вписали у якісь канони, це не означає, що такого понятт янемає.

Нагадаємо, Олексій Гончарук стрімко втрачає довіру українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, 62% українців позитивно оцінюють перші кроки президента Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Пальчевський відповів на питання про рейтинг Зеленського.