У ЗСУ розгорівся скандал через директиви Генерального штабу та Міністерства оборони про майбутні масові звільнення і скорочення. Це пов'язано з реформуванням та переходом на структуру армії стандартів НАТО.

ЗСУ

До того ж, ці нововведення передбачають зниження заробітних плат для військовослужбовців аж на кілька тисяч гривень. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook офіцер Збройних сил України Олександр Грамарчук на прізвисько Гром.

"Хочу привітати майбутніх дембелів! Ви зробили це разом. Своїм мовчанням. Почитайте документи і вдумайтеся, наскільки чітко вас "зробили". Не хочеш на нижчу посаду – відмова в присутності трьох свідків і за борт!" – написав він.

ЗСУ

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також він сказав, що якщо будуть відповідати стандартам НАТО, то пенсії виплачувати не будуть.

"Якщо погодишся, то премії тобі трошки накинуть, щоб не викабенювався, але в подальшому не розраховуй на нормальну пенсію, тому що в НАТО пенсій не платять (чув в Офісі президента такі чутки, але це не точно). До речі, грошове забезпечення буде на 5-7 тисяч менше. У НАТО збільшують, а у нас зменшують. Тому піввареника і зубожіння", – додав Грім.

Фото документа, Facebook

Фото документа, Facebook

Фото документа, Facebook

Хочу привітати майбутніх дємбєлєй! Ви зробили це разом. Своїм мовчанням. Почитайте документи і вдумайтесь, наскільки...

Geplaatst door Александр Гром op Dinsdag 3 december 2019

Нагадаємо, що на окупованому путінськими бойовиками Донбасі тривають сутички. Донецькі терористи поповнили безславну "бригаду-200". Були ліквідовані два бойовика.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський підписав закон про зміну військових звань. Документ передбачає скасування старих і впровадження нових звань.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні успішно завершили випробування крилатої ракети Р-360 комплексу РК-360МЦ "Нептун".