На сторінці "Громадська Організація "Зоо-Дозор" Житомирщини" у соцмережі Facebook з'явилася інформація про дівчину, яка спершу взяла кошеня "в добрі руки", а потім вимагала гроші за його життя. В мережі було опубліковано листування шкуродерки з дівчиною, яка віддала їй кошеня. З цієї листування стає зрозуміло, що ця особа погрожувала "проводити досліди" над твариною і вимагала 1 000 гривень за її порятунок і повернення до господині.

Варто відзначити, що в мережі опублікували не тільки скріншоти листування, але й фото шкуродерки, а також лінк на її сторінку в Instagram. Ця публікація викликала шквал коментарів від користувачів та близько 2,5 тисяч перепостів. Більш того, злодійку почали булити під її фотографіями Instagram, їй погрожують судами і в'язницею.

🛑🛑🛑ЖИВОДЕРКА и ВЫМОГАТЕЛЬНИЦА🛑🛑 Ни в коем случае не отдавайте ей животных‼️ Помогите сделать эту особь...

Geplaatst door Громадська Організація "Зоо-Дозор " Житомирщини op Maandag 2 december 2019

Нагадаємо, на Львівщині нелюд перебив хребет малюку, звіряча розправа потрапила на відео.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, як будуть карати шкуродерів за знущання над тваринами.

Також портал "Знай.иа" писав, що дніпряни влаштували самосуд над садистом, який розстрілював котів і собак.