Кожен опалювальний сезон все більше українців скаржаться на неякісний газ, який віддає червоним або червоно-жовтим світінням. Крім того, газ став слабше гріти, через що повільніше готується їжа, а саме споживання "блакитного палива" збільшується.

"А чим бодяжать газ? І за що ми платимо", - обурилися в соцмережі Facebook.

скріншот Facebook

У Слов'янську навіть створили петицію з проханням перевірити, чи дійсно газ розбавляють. Про це пише "Інформатор".

У свою чергу в "Нафтогазі" спростовують будь-які обвинувачення на цей рахунок і запевняють, що це всього лише непідтверджені чутки і фейк.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також у компанії заявили, що українці отримують газ по тій же трубі, що і європейці.

"Якість газу контролюється при вході в розподільні мережі з ГТС. Хімічний склад контролюється на всіх етапах: від видобутку до транспортування споживачам", - сказано в повідомленні.

Основними причинами того, що конфорка горить неправильно, в "Нафтогазі" називають поганий стан газової плити, нестача кисню в кухні, або низький тиск у мережі, який контролюється облгазами.

Нагадаємо, що Росія програла війну Україні, "Газпрому" доведеться виплатити мільярди.

Як повідомляв портал Знай.uа, вже цієї зими платіжки українців за комуналку можуть знизитися на цілих 50%.

Також портал Знай.uа писав, кому приходять "космічні" рахунки за комуналку і чому не варто поспішати їх оплачувати.