Джуліані після зустрічі з Луценком прилетів до Києва

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа — Рудольф Джуліані чартерним рейсом прилетів до Києва. Джуліані планує зустрітися з українськими високопосадовцями.

Напередодні у Будапешті Джуліані зустрічався з колишнім генеральним прокурором Юрієм Луценком. Повідомляється, що в українській столиці Джуліані має намір зустрітися з іншим колишнім генпрокурором Віктором Шокіним та колишнім прокурором Генеральної прокуратури Костянтином Куликом.

Кораблетроща в Егейському морі: біля Лесбосу зазнало аварії судно з українцями

Корабель New Leo, на борту якого були 14 українців, потрапив в шторм в Егейському морі біля Греції.

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вантажне судно New Leo, яке йшло з вантажем сталі під прапором Ліберії, вийшло з ладу в Егейському морі вранці 4 грудня під час слідування з грецького порту Елефсін до Туреччини.

Опинившись в бурхливому морі, судно між островами Лесбос і Скірос піддалося сильній хитавиці, що викликало зміщення вантажу і як результат - корабель втратив керування і отримав крен. Судно подало сигнал лиха і запросило евакуацію.

Путінська пропагандистка Скабеева додзвонилася до Зеленського і отримала "оргазм"

Скандальновідома путінська пропагандистка Ольга Скабєєва додзвонилася до президента України Володимира Зеленського. І хоча український гарант не виявив бажання спілкуватися з пропагандисткою, Скабєєва була просто зачарована Зеленським і розсипалась у компліментах.

Соболєв заговорив у суді: від чиїх рук загинув трирічний син депутата

Депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв зі своєю дружиною Інною в суді зробили гучну заяву про вбивство їхнього трирічного сина. Соболєв також назвав прізвища тих, кого треба перевірити на детекторі брехні.

В'ячеслав Соболєв заявив, що "оскільки замовлення не виконане, значить воно не зняте".

У масштабній пожежі в Одесі загинула студентка

Кількість постраждалих в масштабній пожежі зросла до 21 людини. Серед постраждалих дев'ятеро неповнолітніх студентів коледжу, а також п'ятеро рятувальників. На даний момент один студент і один пожежник знаходяться в важкому стані в реанімації.