Штрафи для водіїв, фото: Вежа
Штрафи для водіїв, фото: Вежа

Платити доведеться в кілька разів більше: в Україні тотально переглянули систему нарахування штрафів

В Україні планують запровадити нові адміністративні покарання для порушників, які не дотримуються правил дорожнього руху. Відповідний законопроєкт вже підготував Кабінет міністрів, і зараз тривають узгодження щодо документу.

Корабель New Leo, Keep Talking Greece
Корабель New Leo, Keep Talking Greece

Корабельна аварія в Егейському морі: біля Лесбосу зазнало аварії судно з українцями

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Корабель New Leo, на борту якого було 14 українців, потрапив у шторм в Егейському морі біля Греції. Вантажне судно New Leo, яке йшло з вантажем сталі під прапором Ліберії, вийшло з ладу в Егейському морі вранці 4 грудня під час прямування з грецького порту Елевсін до Туреччини.

В'ячеслав Соболєв з дружиною у залі суду, фото: Уніан
В'ячеслав Соболєв з дружиною у залі суду, фото: Уніан

Підозрюваний в убивстві 3-річного сина Соболєва Грановський готовий сісти за...

Екснардеп від БПП Олександр Грановський погодився на пропозицію депутата Київоблради В'ячеслава Соболєва пройти поліграф у справі про вбивство його 3-річного сина. Політик зробив заяву на своїй Facebook-сторінці.

Пенсіонери, novemisto.info
Пенсіонери, novemisto.info

Українцям забезпечать доставку пенсій та субсидій через скандальну "Укрпошту"

З 1 січня 2020 року майже 5 мільйонів пенсіонерів та людей з інвалідністю отримуватимуть доставку пенсій та субсидій через державну "Укрпошту". Про це повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук в своєму Telegram-каналі.

євробляхи, Знай.uа
євробляхи, Знай.uа

Розмитнення може подешевшати в рази: лідер "євроблях" подарував українцям надію, озвучено дати

Лідер руху "євробляхерів" Олег Ярошевич заявив, що найближчим часом Кабінет міністрів України повинен оприлюднити висновки щодо законопроєкту про бюджетне розмитнення автомобілів. Про це він повідомив на сторінці "АвтоЄвроСила" в соціальній мережі Facebook.