Дієтолог Ольга Усенко дала декілька порад щодо того, як правильно харчуватись з настанням зимових холодів, розповідає “Главред”.

Для того, щоб зігріватись та отримувати необхідну кількість поживних речовин, Усенко порадила в першу чергу ввести до раціону коренеплоди — моркву, гарбуз, буряк, які є доступними у будь-яку пору року попри сезонне здорожчання.

корисна каша вівсянка
корисна каша вівсянка

Також дієтолог радить їсти цільнозернову вівсяну кашу, яка багата на поживні речовини, є джерелом клітковини та добре йде разом с яблуком чи бананом. Проте, Усенко радить не використовувати каші швидкого приготування. Ще одна порада від Ольги Усенко — їсти суп на овочевому чи третьому м’ясному бульйоні, але для його приготування використовувати свіжі овочі.

А ласунам варто звернути увагу на натуральний мед, який, крім того, що смачний, допомагає боротись з інфекціями, які активізуються взимку.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадуємо, що спортивний лікар з Мелітополя Володимир Букін для покращення здоров’я практикує прогулянки босоніж.

Також Знай.uа писав, що серед вейперов "кочує" справжня епідемія, ціла країна під ударом.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що глава виробників вейпа Juul покинув пост: що відбувається.