В тимчасово окупованому Криму на Керченському мості з’явився дивний мурал, який вже викликав обговорення та жарти в соціальних мережах, повідомляє “УНІАН”.

Мурал являє собою зображення кота Мостика, собаки та будівельника. Побачити його зможуть усі, хто відправиться в Крим на потязі чи на кораблі. Хто є автором муралу, не повідомляється.

Фото: Лента.ру

Політолог Олексій Голобуцький вже висміяв мурал. За його словами, нема претензій ні до котика Мостика, ні до собаки — обом просто не пощастило з місцем проживання. А от “ваятель”, за словами Голобуцького, той самий, який в Сочі вмурував просто в стіну батареї та унітази, які давно відвалились. А значить, вважає політолог, навряд чи міст простоїть довше за ті унітази.

Нагадуємо, що в кінці жовтня художники перетворили на арт-об’єкт загоризонтну радіолокаційну станцію системи раннього виявлення пусків міжконтинентальних балістичних ракет "Дуга-2" в Чорнобильській зоні відчуження.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Знай.uа писав, що у зоні відчуження затримали байкерів-екстремалів, - прощайте, залізні коні.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що брати відшукали в Чорнобилі неймовірне, їм не повірив ніхто.