Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ у вихідні дні, 7-8 грудня.

У порівнянні з показниками у п'ятницю, 6 грудня, гривня трохи зміцніла в своїх позиціях, її показник – 23,72 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 7 грудня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2372,4789 гривні;

- 100 євро – 2648,9182 гривень;

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Таким чином, долар став дешевше ще на 5 копійок. При цьому євро зменшився в ціні на 16 копійок.

Курс долара і євро, pixabay
Курс долара і євро, pixabay

Нагадаємо, в НБУ розповіли, коли українцям чекати на введення в обіг монет в 5 і 10 гривень. Крім того в Національному Банку України показали, як виглядають нові монети.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міжнародний валютний фонд заявив, що в кінці 2019 року можна очікувати зміцнення гривні по відношенню до долара порівняно з показниками за минулий рік.

Також портал Знай.ua писав, що до кінця року долар може плавно повернутися до позначки 27 гривень. Ціни на товари або продукти не повинні після цього різко змінитися, тому що вже зараз закладається вартість долара по 28 гривень.