Цими днями під Києвом сталася смертельна ДТП. Відтак, у Фастові водій легковика на узбіччі збив пішохода, а потім і взагалі влетів у будинок. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, аварія сталася на вулиці Житомирській. Там водій Nissan не впорався з керуванням та, збивши чоловіка, який йшов по узбіччю, влетів у будинок. Вже до приїзду правоохоронців на місце аварії, винуватець ДТП втік, при цьому, залишивши машину.

ДТП, фото - поліція
ДТП, фото - поліція

В результаті 57-річний пішохід загинув, а водія затримали. Ним виявився 54-річний житель Фастова, який був п'яний – алкотестер показав 0,8 проміле.

Нагадаємо, що у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Богатирській, в якій постраждали п'ять автомобілів. Відтак, через аварію утворився затор, який розтягнувся на кілька кілометрів: на всю вулицю Богатирську і прилеглий до неї Вишгород.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії сталося нещастя з українським автобусом, який прямував з Запоріжжя в Ростов. Повідомляється, що через погані погодні умови автобус перекинувся, є постраждалі.

Також портал Знай.uа писав, що в Російській Федерації в Стрітенському районі в Забайкальському краї сталася жахлива трагедія.