Під Львовом стався напад на приміський електропоїзд на станції Пустомити. Невідомі хулігани закидали камінням електричку з пасажирами. В результаті постраждало дві людини: хлопця і дівчину, яких відвезли до лікарні з травмами голови.

Хулігани напали на поїзд

До того ж, у вагонах поїзда було розбито декілька вікон. У мережі оприлюднили фото з місця події.

За словами очевидця Ростислава Гадомського, подібні інциденти – не рідкість. Про це він повідомив на сторінці спільноти "Варта1" в соціальній мережі Facebook.

Скріншот, Facebook

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Так, у прес-центрі Львівської ЗАЛІЗНИЦІ зазначили, що 3 грудня невідомі приблизно в 17:30 закидали камінням електропоїзд №6013 сполученням Львів - Трускавець біля станції Пустомити. Булижники потрапили до вікна 3-го і 5-го вагонів. Тоді обійшлося без постраждалих.

З початку поточного року в їх електричках зафіксовано 18 випадків пошкодження, крадіжки і псування обладнання. Загальна сума збитку склала більше 170 тисяч гривень.

Користувачі мережі обурюються подібним інцидентом і припустили, що нападниками можуть бути неповнолітні.

"Деградація повна!", "Дикуни", "Якщо не брати до уваги "руку Кремля", то це робить підростаюче покоління малолітніх придурків", "Два дні тому це ж було в Пустомитах з електричкою Трускавець", - відреагували користувачі.

Скріншот, Facebook

Нагадаємо, що двоє громадян України в нетверезому стані на фургоні потрапили під рухомий склад поїзда Інтерсіті за маршрутом Перемишль-Щецин.

Як повідомляв портал Знай.ua, міністр інфраструктури України Владислав Криклій так намагався донести українцям гарну новину, що потрапив у дуже гучний скандал.

Також портал Знай.ua писав, що всього за рік свого існування потягу "Київ Бориспіль Експрес", які курсують від головного столичного вокзалу до аеропорту Бориспіль, встигли перевезти майже мільйон пасажирів.