У Миколаєві в магазині побутової хімії, який розташований на вулиці Соборній, зробили унікальні знижки. В результаті акції для покупців змінили цифри на цінниках, однак щось пішло не так: вартість продуктів йде не у бік зменшення, а в бік збільшення. Про це повідомляють користувачі соціальної мережі Facebook.

Товари по акції Facebook

Так, місцеві жителі опублікували в мережі фото цінників, на яких добре видно, що перекреслена стара ціна була нижче, ніж пропонована "акційна". Ймовірно, жителям міста доведеться утриматися від покупок і почекати завершення акції на товари.

"Маркетинг по-миколаївськи", - прокоментували фото користувачі мережі.

Товари по акції Facebook

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Товари по акції Facebook

Нагадаємо, що у Дніпрі в супермаркетах продають зелену курку.

Як повідомляв портал Знай.ua, у харківському супермаркеті "Зростання" покупцям "пощастило" придбати яйця з неприємним сюрпризом всередині – вони були гнилими і абсолютно чорними.

Також портал Знай.ua писав, що супермаркет АТБ знову вляпався в халепу. На цей раз в Полтавській області, в Лубнах, покупниця придбала в магазині смачнющу піцу з нестандартною добавкою.