Цими днями супермаркет мережі "АТБ" вчергове втрапив у скандал пов'язаний із неякісними продуктами. Так, жителька Черкаської області придбала у магазині багет, але з'їсти вона його так і не змогла, адже виявила "сюрприз" всередині. Відповідні фотографії Ольга Совгиря, саме так звати жінку, опублікувала у Facebook-спільноті Підслухано у Шполі.

Відтак, на знімках видно, що куплений багат із неприємним "подарунком" - цвіллю. "Ось таке ми купили в супермаркеті "АТБ", - підписала допис жінка.

Скірншот допису
Скірншот допису

В коментарях під дописом радять повернути продукт за чеком, а також отримати компенсацію.

"Потрібен чек і звернутися до адміністрації магазину", "Я працюю в Шполі в АТБ в таких випадках ви приносьте товар і чек і адміністратор повертає вам кошти без проблем", "На упаковці чітко вказано кінцевий термін замороженої продукції. Тому, якщо багет весь в плісняві його не заморожували, а так тримали на вітрині. Це порушення умов зберігання, а наслідки цього видно всім.", "Як я прочитала склад цього бутерброду, то відразу поклала на місце! Отрута! Уся таблиця Менделєєва!"- пишуть користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що черговий незадоволений покупець поскаржився на мережу супермаркетів АТБ. На цей раз обійшлося без тарганів і мишей, однак тепер з'явилася нова проблема з вагою товару.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі в супермаркетах продають зелену курку.

Також портал Знай.uа писав, що ціни на продукти в Україні плавно прирівняли до європейських цінників. Цьому сприяє системне подорожчання продуктів.