Відомий український журналіст, народний депутат від президентської партії "Слуга народу" Олександр Дубинський звернув увагу своїх читачів на історію з пограбуванням будівельної компанії "Укрбуд". Також відомо, що ця історія пов'язана з оточенням київського мера Віталія Кличка.

Про це стало відомо завдяки публікації в Facebook у пабліку Dybinsky.pro.

"Фактично, за участю мера було пограбовано не тільки жителів столиці, але і саме місто - через розкрадання коштів на будівництво Шулявського мосту.", - пише Дубинський.

Пост Дубинського, Facebook
Пост Дубинського, Facebook

Гендиректор "Укрбуд Девеломент" Олег Майборода спробував пояснити ситуацію.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Це одна з останніх машин Максима Микитася – Lamborghini Urus, вартістю 700 000 доларів. Була перша в Україні. Є і броньований Майбах – за 600 тисяч доларів, є і Aston Martin – за 300 000. І це найпростіший приклад для відповіді на питання "куди поділися гроші". Після інтерв'ю Микитася з приводу ситуації в Укрбуд сипляться запитання від журналістів та інвесторів - прокоментувати. Але прокоментувати що саме? Короткий зміст інтерв'ю – "я не я і хата не моя, все вкрали я ні в чому не винен". Але правда вона ж не в платному інтерв'ю на телеканалі колишнього політичного соратника Микитася. Правда вона в тому, що хтось хоче вирішити проблеми 13-ти тисяч інвесторів, а хтось хоче грошей тут і зараз! А доля людей, ці гроші йому довірили, не цікавить.", - заявив Олег Майборода.

Нагадаємо, під Офіс Зеленського зносять домашні тапочки, тисячі киян на межі нервового зриву: "Добудова!".

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський викрив схему "Укрбуду": без квартир залишаться тисячі людей.

Знай.uа писав, "Алло, Зеленський?": у Запоріжжі п'яний як чіп "охоронець" президента потрапив на гроші.