З 7 грудня у Києві на території Національного комплексу “Експоцентр України” розпочався новий сезон роботи парку-фестивалю “Зимова країна на ВДНГ”. Це місце, де можна весело провести час усій родині.

Маленькі діти зможуть познайомитися з ельфами, написати листа Дідові Морозу і передати йому свої побажання особисто в руки.

Для дітей шкільного віку найулюбленіша розвага - ковзанка під відкритим небом, що прикрашена сотнями яскравих вогнів. Поряд з ковзанкою - гірка, на якій можна з вітерцем спуститися на надувних тюбах.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Якщо захочеться погрітися, то в парі кроків “Баварський двір” - теплий фудкорт з соковитими ковбасками, рульками та іншими смаколиками, а біля головної новорічної ялинки-красуні розмістилася справжній європейський ярмарок. Це вулична територія фудкортів з частуваннями на будь-який смак і широким вибором гарячих напоїв: від ароматної кави до пряного глінтвейну.

Новинкою цього року стала “Різдвяна Фабрика Мрій” - локація, яка більше схожа на казкове містечко, де кожен бажаючий зможе втілити свої мрії. Ви коли-небудь бачили, як створюються ялинкові прикраси? Тільки на цій фабриці ви зможете приєднатися до процесу виготовлення та розпису ялинкових іграшок.

На святковому ярмарку “Корпорація подарунків” можна відразу вибрати потрібні речі, які можна буде сховати під ялинку для родичів і друзів, уникнувши передноворічної метушні і пошуків.

Особлива локація парку розваг - “Замок крижаних скульптур”. В цьому році чарівний світ відтворює всесвіт анімаційного мультфільму “Мавка. Лісова пісня”, який вийде на екрани в 2020 році.

Зимове шоу “Winterra. Легенда казкового краю” занурить глядачів різного віку в чарівну казку з захоплюючим сюжетом і неймовірними візуальними спецефектами.

Режисери-постановники Костянтин Томільченко і Олександр Братковський створили виставу у форматі 5D з живим вокалом, хореографічними та акробатичними номерами. Актори і танцюристи будуть взаємодіяти з усім залом.

У казковому краї Winterra править Мороз, в існування якого майже ніхто не вірить. Через це він став жорстоким і злим. І тільки хлопчику, який по дурості втратив свого молодшого брата, під силу вплинути на Мороза.

Хлопчика зіграв учасник численних музичних конкурсів і переможець “Слов'янського базару” Олександр Балабанов, а Мороза - провідний актор театру “КОЛЕСО” Едуард Кіхтенко.

Музику для шоу написав Юрій-Юркеш Юрченко. Прем'єра відбудеться 12 грудня.

Крім цього, традиційно на всіх гостей чекає контактний зоопарк, тропічна ферма “Планета Метеликів”, спеціальна серія кінопоказів та квестів від “Центру сімейного дозвілля Teleport 360” і багато іншого.

Хто не встиг ознайомитися зі всесвітньо відомою виставкою BODY WORLDS “Всесвіт тіла”, нарешті зможе зробити це у період свят.

Величезний майданчик зимового відпочинку на ВДНГ буде працювати аж до 1 березня.

Вхід на територію вільний. Більше інформації - на сайті.

Календар подій на ВДНГ:

31 грудня – 1 січня: Новий рік на ВДНГ;

1 – 2 лютого: Уікенд наливок;

8 – 9 лютого: Уікенд вареників;

15 – 16 лютого: Уікенд закоханих;

22 – 23 лютого: Уікенд сала;

29 лютого – 1 березня: Запальна Масляна на ВДНГ.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, куди відправитися в перший місяць зими у Києві. Наприклад, на Софійській площі буде розташоване святкове містечко. Цього року тематикою став чарівний світ пригод Лускунчика і його королівств.

Крім цього, канал 1+1 готує сюрприз для телеглядачів - "Ніч суперхітів". Це новорічний святковий концерт з 26 найбільш затребуваними артистами українського шоу-бізнесу.

Також повідомлялося, що на Софійській площі вже відчувається дух Різдва - головну ялинку країни почали прикрашати іграшками.