Трагічну новину повідомили українцям. З життя пішов колишній військовий - боєць 95-ї окремої аеромобільної бригади Ігор Волинець (позивний "Єнот"). Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив військовий Сергій Сердюк.

Наголошується, що смерть настала в ніч на 7 грудня. За попередніми даними, чоловік покінчив життя самогубством.

Волонтер і автогонщик Олексій Мочанов пише, що товариші по службі шоковані від трагедії. За його словами, українців скоро чекає пік самогубств серед військовослужбовців. Волинця поховають у рідному селі Голубівка, Ружинського району на Житомирщині.

Ігор Волинець (позивний Єнот)

"Классный был Водила. Высококлассный. И человек - позитивный. Жаль. Очень жаль. Парни в шоке, я - не исключение. Война собирает свою жатву всегда и везде. Без разбора и исключений...", - зазначив Мочанов.

Скріншот

Як відомо, Ігор Волинець пішов на війну в 2014 році, був водієм взводу розвідників. Брав участь в обороні Донецького аеропорту. Боєць забезпечував ротацію бійців, підвозив бійцям боєприпаси, воду, їжу, забирав поранених. Пережив підрив на міні, в Пісках чотири рази його контузило. Нагороджений орденом "За мужність" III ступеня і недержавним орденом "Народний Герой України".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, запеклу битву на Донбасі українські бійці відбили в рукопашну: найманці Путіна підійшли впритул.

Як повідомляв Знай.uа прощайте, прапорщики: Зеленський схвалив закон про військові звання в армії.