Українцям показали унікальне відео, в якому мешканка Станиці Луганської підтримує президента Росії Володимира Путіна. Ролик опублікували BBC News Ukrainian у Facebook.

Жінка зазначила, що її родичі мають різні погляди на одні і ті ж саміподії. Один знаходиться в Україні, один перейшов в АТО, і один так званий "ополченець".

Скріншот з Facebook

"І ось ви думаєте, що ці троє хлопців коли сядуть за один стіл? Може бути з часом, але в даний момент – ні. Вони навіть один одному руку не протримаються", - зазначила жінка.

Також жінка заявила, що любить Путіна, тому що він відповідає за свої слова. І якби був вибір між Путіним та Зеленським, то, за словами жінки, багато б підтримали Путіна.

Такий вислів не на жарт розізлив українців. Ось що думають люди з цього приводу.

Скріншот з Facebook

"Беда в том,что таких полно и в Харькове, Одессе, Киеве,а особенно в Луганской и Донецкой областях.Тех ,кто любит путина.Слушают сказки "переселенцев" о замечательной жизни на той стороне.Смотрят рашатв", "з цими людьми щось можна зробити в Україні??? Паркан їм високий і нехай живуть з Путіним!!!", "Зрадники!! Равлики!! Люди без позиції – це мертві душі!!! Ходять по мосту, який відбудувала України, а моляться на Путіна і це їх нутро!!! Хто відкриє двері свого будинку для таких пристосуванців??? Адже вони вже сьогодні готові за шматок ковбаси продати серце і душу того, хто дасть більше! Фарисеї!", "А на "яке милого" вони ходять щодня десятками тисяч в Україну, якщо у них так добре???? Або знову Донбас годує Україну? Глисти, гниди, паразити... Лишаї на тілі неньки...", - коментують у мережі.

Нагадаємо, що на Донбасі в зоні ООС сталося зіткнення гвардійців окремої бригади швидкого реагування НГУ з диверсантами ворога.

Також портал Знай.ua писав, що третій комітет Генасамблеї ООН з ініціативи України прийняв резолюцію про захист прав людини в Криму в умовах російської окупації.