Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вівторок, 10 грудня. Курс долара порівняно з показниками у понеділок, 9 грудня, впав у ціні і тепер становить 23,68 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 10 грудня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2368,4789 гривні;

- 100 євро – 2623,5026 гривень;

Таким чином, долар став дешевше ще на 4 копійки. При цьому євро зменшився в ціні на 9 копійок.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

курс долара і євро
курс долара і євро

Нагадаємо, в НБУ розповіли, коли українцям чекати на введення в обіг монет в 5 і 10 гривень. Крім того в Національному Банку України показали, як виглядають нові монети.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міжнародний валютний фонд заявив, що в кінці 2019 року можна очікувати зміцнення гривні по відношенню до долара порівняно з показниками за минулий рік.

Також портал Знай.ua писав, що до кінця року долар може плавно повернутися до позначки 27 гривень. Ціни на товари або продукти не повинні після цього різко змінитися, тому що вже зараз закладається вартість долара по 28 гривень.