Фанати Жанни Фріске припускають, що вона жива. Дехто навіть заявляє, що бачив її в парку вже після смерті. Найбільш незрозуміле, що перехожі бачили Фріске і Шепелєва на прогулянці в парку вже після офіційної смерті. Це все наводить на думку, що Жанна інсценувала свою смерть, а потім втекла в іншу країну. Її сестра Наталя розповідала, мовляв напередодні смерті повинен був приїхати новий лікар і призначити нове лікування. Можливо, що воно дійсно було призначено і Жанні стало краще.

Як відомо, Жанна мала важку онкологі. Після лікування в США повернулася в Балашиху в батьківський будинок, де вона пролежала 3 місяці в комі, а потім померла. В лікарню її брати не хотіли. Як розповів батько Володимир Борисович, ніхто не хотів, щоб Фріске померла в їх медустанові. Залишається незрозумілим, чому батьки на це погодилися. Разом з тим, у місцевому онкологічному центрі заявляють, що сім'я Жанни до них не зверталася.

Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, фото: livestory.com.ua
Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, фото: livestory.com.ua

Історія із Фріске має більше питань, ніж відповідей. Незрозуміло, чому після смерті лікарів викликала саме подруга Фріске Ольга Орлова, а не батьки, причому лише через кілька годин. Доглядальниці у співачки не було, і за нею нібито доглядала мати і Орлова. При цьому чоловік Шепелєв з сином відпочивали в Болгарії, хоча стан Жанни був критичним.

Дмитро Шепелєв та Жанна Фріске, фото: joinfo.ua
Дмитро Шепелєв та Жанна Фріске, фото: joinfo.ua

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Чоловік співачки додає масла у вогонь частими подорожами в Італію. В рамках даної теорії можна припустити, що таємниця італійських подорожей Шепелєва і сином Платоном може бути розкрита – чоловік катається до Фріске, з якою він нібито гуляв по парку вже після смерті.

Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв
Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв

Нагадаємо, раніше Шепелєв готувався до смерті Фріске? Сестра покійної співачки приголомшила одкровенням.

Також "Знай.ua" писав, що Собчак вивідала секрети вдівця Фріске Шепелєва у новому інтерв'ю: про наркотики, батьківство і нову наречену.