Нагадаємо нашим читачам, що відомий телеведучий, вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв дав велике і відверте інтерв'ю Ксенії Собчак. І нещодавно в ЗМІ з'явилася реакція батька покійної Жанни, де Володимир Фріске розповів усе, що думає про Дмитра.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Так, за словами телеведучого у Володимира Фріске були дуже складні стосунки з донькою, начебто останні два роки вони практично не спілкувалися. Дмитро заявив, що батько співачки погрожував йому розправою і грозився пістолетом, вимагаючи зустрічі з онуком Платоном.

Дмитро Шепєлєв
Дмитро Шепелєв, Bimru

Володимир Фріске поквапився спростувати слова Шепелєва, називає його брехуном і підлою людиною, яка приховує онука і не дає бачитися з ним. Обурений чоловік заявляє, що насправді у них з донькою були теплі стосунки, а Дмитра вона не любила і постійно уникала.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Щоб він здох після таких слів. Ми з донькою останні два роки не відходили один від одного. І вона любила що папу, що маму більше за все на світі. Цю мр*зь вона ненавиділа. Все, не хочу більше на цю тему говорити", - заявив батько Жанни Фріске.

За словами батька Жанни Фріске, Дмитро Шепелєв дуже рідко відвідував хвору дружину, а тепер всіх обманює і приховує онука.

Нагадаємо, Шепелєв розкрив таємницю останніх років життя Фріске: "Погрожував застрелити".

Як повідомляв Знай.uа Шепелєв втілить мрії покійної дружини Фріске з іншою жінкою: підготовлення до весілля йде повним ходом.

Знай.uа писав, новоспечений наречений Шепелєв розповів, як змінився син покійної Фріске.