Мати Жанни Фріске Ольга Копилова щиро поспівчувала новій пасії популярного телеведучого і, за сумісництвом, колишнього чоловіка її доньки, Дмитра Шепелєва. Родина покійної співачки вперше висловилася про обраницю телеведучого в інтерв'ю для програми "Секрет на мільйон".

Кохану Шепелєва Катерину Тулупову жінка назвала "чудовою дівчиною". Проте її відносин з громадянським чоловіком своєї покійної дочки Жанни Ольга Копилова не схвалює. Їй шкода обраницю Дмитра Шепелєва.

Дмитро Шепелєв
Дмитро Шепелєв

"Гарна симпатична дівчинка. Тільки вона дарма... Я не схвалюю, мені її шкода". Ольга Копилова

Мати Жанни Фріске розповіла, як Шепелєв в свій час принижував важко хвору співачку. Вона вважає, що він буде вести себе точнісінько так само і по відношенню до нинішньої пасії.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв
Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв

За словами Копилової, Шепелєв дуже зарозумілий чоловік.

"Ми для нього чернь... А він у нас князь або цар, я навіть не знаю", – сказала мати Жанни Фріске.

Жанна Фріске
Жанна Фріске

Нагадаємо, що телеведуча і співачка Ольга Орлова розповіла невідомі раніше подробиці про хворобу своєї подруги Жанни Фріске. Відповідну заяву Орлова зробила на російському шоу.

Влітку 2019 року виповниться 4 роки з дати смерті Жанни Фріске. Цей час непросто проживають не тільки батьки і колишній чоловік співачки, але і її друзі.

"Як вони мені далися? А далися мені вони взагалі?" – зазначає Орлова.

Ольга пояснила, що до неї прийшло усвідомлення того, що Жанни більше немає лише через два роки після смерті співачки. Орлова досі підтримує зв'язок з батьками Фріске і зберігає її номер телефону. Крім того, вона не відразу дізналася про хворобу співачки і на те були свої причини.

Відомо, що Фріске спочатку дуже приховувала від усіх свою хворобу. Вона поїхала до Німеччини, де проходила лікування. Мати Жанни повідомляє, що саме чоловік співачки, телеведучий Дмитро Шепелєв знайшов для неї клініку, де вона проходила лікування.

Як повідомляв Знай.ua, Шепелєв остаточно відрізав сина від оточуючих.

Також Знай.ua писав, що у трагічних смертях зірок знайшли містичну закономірність.