Померлі російські зірки, такі як Жанна Фріске, Децл і Юлія Началова брали участь у ТВ-проекті "Останній герой".

Про це передає Обозреватель

Дивний зв'язок помітили користувачі соцмереж.

"Фріске, Децл, Началова — всі вони брали участь в Останньому герої. Ну ось так співпало..." — пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Децл
Децл

Також вони згадали про скандальний трек репера Гуфа "Плітки", в якому згадувалися Фріске та Началова.

Варто нагадати, що Російська співачка Юлія Началова, про смерть якої стало відомо в суботу, 16 березня, померла в одній з клінік Москви після того, як їй зробили операцію. Артистка у віці 38 років пішла з життя в оточенні сім'ї та близьких — родичі приїхали в лікарню та перебували біля неї до останнього. На жаль, попрощатися з Юлією всі її близькі не мали можливості — після операції пацієнтка так і не прийшла в свідомість.

Як стало відомо, Началова потрапила в лікарню в результаті великих фізичних навантажень під час зйомок. Піар-директор співачки зазначала, що Юлія «стерла ногу». Про проблеми зі здоров'ям знаменитості повідомлялося та раніше, проте хронічні проблеми загострилися, і пацієнтку в терміновому порядку направили в реанімацію.

Як розповів батько співачки, Віктор Началов, його дочці зробили операцію на нозі, почистили тканини там, де почав розвиватися абсцес (запалення з нагноєнням), однак через загальну ослабленість організм так і не оговтався після хірургічного втручання. В результаті близько 17 години за місцевим часом медики діагностували зупинку серця.

Ще ми писали про те, що Легендарна актриса і улюблениця мільярдів Вупі Голдберг повернулася з порогу смерті. Протягом місяця 63-річна зірка балансувала на порозі незворотного, проте нарешті з'явилася на публіці, щоб заспокоїти фанатів. Вона сказала, що ще не до кінця одужала після важкої форми пневмонії, однак приходить в себе і збирається знову повертатися у кадр.

Нагадаємо, Померла Юлія Началова: після страшної хвороби і важкої боротьби

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Загадковій смерті Децла нарешті знайшли пояснення

Також Знай.ua" писав про те, що Чоловік покійної Жанни Фріске вже знайшов собі нову зоряну коханку, фанати в сказі: фото пасії