Сестра покійної співачки Жанни Фріске Наталія відреагувала на скандальну заяву Дмитра Шепелєва про її сім'ю. 33-річна Наталія Фріске емоційно висловилася про ведучого, назвавши його слова брехнею.

36-літній Дмитро Шепелєв нещодавно дав скандальне інтерв'ю Ксенії Собчак, в якому зробив вкрай негативну заяву про родичів Жанни Фріске. Шоумен звинуватив їх в лицемірстві та заявив, що ті не приходять на побачення з шестирічним онуком Платоном.

Наталія Фріске, кадр із відео
Наталія Фріске, кадр із відео

Молодша сестра Жанни стверджує, що Шепелєв сказав "абсолютну брехню". Навіть більше, Наталія заявила, що насправді все з точністю навпаки. Сестра співачки розповіла, що Дмитро перешкоджає зустрічам сина з рідними Фріске.

"Ми приходили на побачення до дитини, сиділи в крихітній кімнатці, там купа стільців, сиділи психолог Платона, я, мама і шість охоронців Діми. І на вулиці ще десять стояли", - повідомила Наталія. Наталія Фріске

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Наталія Фріске також наголосила, що її сестра в останній період життя написала довіреність на Шепелєва, після чого у шоумена з'явився доступ до її рахунків. Сестра співачки переконана, що Шепелєв вирішив отримати вигоду із трагедії.

Наталія Фріске, Маша Малиновська, кадр із відео
Наталія Фріске, Маша Малиновська, кадр із відео

"Він готувався до смерті Жанни дуже-дуже ретельно. Він готував собі м'якеньке містечко. Всі картки від рахунків були у нього. Жанна лежала в Німеччині, нам дзвонив її продюсер і просив: "Заберіть кредитні картки у Шепелєва". А він просто по 20 мільйонів, мало не через тиждень знімав з рахунків" Наталія Фріске

На захист сім'ї Фріске стала Маша Малиновська, яку вразила фраза Дмитра. Шепелєв заявив, що тепер йому ні з ким не потрібно ділити свою дитину. На основі цих слів телеведуча зробила висновок, що Шепелєв "слизький, гордий і не зовсім порядний хлопець".