Скандальний ресурс "Миротворець" сьогодні в 18:00 зупиняє свої сервера. Це фактично означає, що сайт припиняє свою діяльність. Про це повідомили у телеграм-каналі Klymenko Time.

Центр "Миротворець" опублікував прощальний допис про припинення діяльності.

"Сьогодні, 10.12.2019, о 18:00 на радість потворам від медіябля**тва, бойовикам та російським найманцям, а також на вимогу деяких об’єктивних обставин ми повністю зупиняємо сервери Миротворця, а саме: сайт myrotvorets.center та всі його дзеркала", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що доступ до відомостей про об’єкти дослідження "Миротворця" у розділі "Чистилище" буде тимчасово забезпечений лише для окремих категорій користувачів на визначеному закритому ресурсі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Всі інші проекти Центру працюватимуть і надалі у відкритому й доступному режимі", - додали у "Миротворці".

У повідомленні про це підкреслили, що інші проекти "Миротворця" продовжать поки що працювати й далі у відкритому і доступному режимі.

Як відомо, в базу сайту "Миротворець" вносили усіх зрадників України протягом останніх 5 років, відколи Росія окупувала суверенні території України. Коли українським військовим, прикордонникам, співробітникам Служби безпеки, розвідникам, які фізично стали на захист нашої країни, просто не вистачало часу і сил, щоб акумулювати людей та засоби для проведення тієї копіткої і виснажливої роботи, якою зайнявся Центр "Миротворець".

Нагадаємо, раніше донецьких бойовиків спіймали на гарячому.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Дніпропетровщині жінка, яка втекла від війни, живе на вулиці.

Також "Знай.ua" писав, що Сивохо розповів, чим займатиметься в РНБО для Донбасу.