З окупованих путінськими бойовиками районів Донбасу прийшли вельми тривожні новини. Так, на ділянці розведення спостерігачі ОБСЄ помітили шість бойовиків і одну зенітну установку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ОБСЄ.

"На ділянці розведення в районі Золотого спостерігачі раніше бачили, як, принаймні, 25 військовослужбовців Збройних сил України видаляли і спалювали рослинність по обидві сторони автодороги T1316, на відстані до 750 метрів на південь від північного краю ділянки розведення", - наголошується в повідомленні.

ОБСЄ
ОБСЄ

За даними, на раніше зафіксованої позиції на східній узбіччі автодороги Т1316, приблизно в 40 метрів на південь від північного краю ділянки розведення, команда місії бачила чотири додаткових захисних бар'єру типу Hesco, а також приблизно 10 військовослужбовців Збройних сил України, які встановлювали додаткові бетонні бар'єри.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський запланував зустріч з президентом Німеччини Штайнмайером в Японії: названа дата.

Як повідомляв Знай.uа у Кучми зробили екстрену заяву по Донбасу: за яких умов мир на Сході неможливий.

Знай.uа писав, у Києві встановлять "сканери" для цілодобової перевірки забруднення повітря.