8 жовтня ОБСЄ оприлюднило щоденний звіт, на підставі інформації від Спеціальної моніторингової місії (СММ), в якому повідомило, що ВСУ вдалося взяти нові території на північно-західній околиці Донецька.

Звіт ОБСЄ

ОБСЄ передає, що безпілотник СММ зафіксував три нових траншеї, які не були виявлені їм за результатами на 27 червня, одну траншею, якої не було в результатах моніторингу від 24 вересня. Всі траншеї належать Збройним силам України, їх ширина коливається в розмірах 40-140 метрів біля зруйнованого Донецького аеропорту.

У звіті також зазначили, що в межах Золотого СММ "зафіксувала порушення режиму припинення вогню на ділянці розведення.

Зведення станом на 07:00 10 жовтня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 9 жовтня, збройні формування Російської...

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 9 oktober 2019

А в прес-центрі ОС у зведенні за 10 жовтня повідомляють, що біля Донецька були помічені обстріл захисників Авдіївки з ворожої сторони.

Нагадаємо, раніше Іловайська трагедія: військова прокуратура вилучить документи з офісу Зеленського.

Також Знай.uа писав, що в ОБСЄ розповіли, що відбувається в Золотому прямо зараз.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що жителі Донбасу б'ють тривогу через серію землетрусів: "Провалиться прямо в...".