Головна військова прокуратура отримала дозвіл слідчого судді на тимчасовий доступ і вилучення з Офісу президента документів в розслідуванні за фактом Іловайської трагедії.

Про це повідомила пресслужба Генеральної прокуратури України. Зазначається, що військовий генпрокурор отримав дозвіл на доступ до документів, які стосуються обставин проведення антитерористичної операції в серпні 2014 року в районі Іловайська.

"Прокурором отримано дозвіл слідчого судді на тимчасовий доступ і вилучення в Офісі президента України документів, що стосуються обставин проведення антитерористичної операції в серпні 2014 року в районі Іловайська", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що Військова прокуратура проводить досудове розслідування за фактом ведення Росією агресивної війни проти України. Серед іншого досліджують обставини Іловайської трагедії, причини, за яких відбулися ці події, та їхні наслідки.

Нагадаємо, новий військовий прокурор Чумак пообіцяв розслідувати накази Порошенка, які стосуються Іловайського котла.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у мережі показали фото і відео, де відображені наслідки подій в Іловайську в серпні 2014 року.

Також Знай.ua писав, в Україні створили фільм "Іловайськ 2014", заснований на реальних подіях, які відбулися на окупованому Донбасі.