У мережі з'явився перший офіційний трейлер українського фільму "Іловайськ 2014", заснованого на реальних подіях, які відбулися на окупованому Донбасі.

Сценарій написаний з історій бійців, які пройшли Іловайське оточення – битва між ЗСУ та російською армією в 2014-м.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Командир штурмової групи батальйону Донбас Бішут, поранений у бою за Іловайськ, дивом залишається живий в окупованому місті. Його розшукує призначений комендантом Іловайська російський офіцер Рунков, для якого ця війна перетворилася на особисту трагедію, і він жадає не справедливості, а помсти. Але хто з них насправді виявився в пастці?", - йдеться в описі до трейлеру.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Варто відзначити, що у фільмі знімалися не лише професійні актори, але і добровольці, учасники подій – ветерани батальйону "Донбас". Прем'єра "Іловайськ 2014" відбудеться 29 серпня.

Нагадаємо, творці фільму "Захар Беркут", знятого за мотивами однойменної повісті Івана Франка, презентували новий тизер-трейлер кінострічки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Disney показала барвисті постери до фільму "Король Лев".

Також портал Знай.uа писав, Стівен Спілберг розповів про роботу над унікальним проектом.