Українські військові показали всю міць на базі одного з танкових підрозділів у районі проведення операції Об'єднаних сил. Для бійців організували інструкторсько-методичне заняття з питань маскування і виживання. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Після нетривалого повторення теоретичних основ і принципів, учасники заняття висунулися на навчальні місця.

Військові ООС вчилися маскуватися

Там можна було уточнити все, що незрозуміло в питаннях прихованого розміщення на місцевості, що може знадобитися в ході бойових дій.

Військові ООС вчилися маскуватися

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Люди і обладнання, важка бойова техніка і машини забезпечення, місця проживання і засоби для спостереження, все було заховано належним чином.

Військові ООС вчилися маскуватися

Окремим, не менш цікавим питанням стало створення бутафорських військових об'єктів, які повинні вводити в оману противника. Тут українські військові проявили неабияку смикалку і кмітливість.

Військові ООС вчилися маскуватися

Нагадаємо, що українці шаленіють від люті, мешканка ОРДЛО зізналась Путіну в любові: "Лишаї на тілі неньки..."

Також портал Знай.ua писав, що третій комітет Генасамблеї ООН з ініціативи України прийняв резолюцію про захист прав людини в Криму в умовах російської окупації.