На Новий 2020 рік і католицьке, православне Різдво в Україні синоптики прогнозують аномально теплу погоду. Це означає, що снігу в новорічну ніч можна не чекати. Про це повідомляє погода Уніан.

Так, на католицьке Різдво 25 грудня майже у всіх областях країни пройдуть потужні дощі. Найпрохолодніше на свято буде на Сході – до +1 градуса, в інших регіонах температура повітря підніметься до +2 +10 градусів.

Новий рік у Києві, фото: Вечірній Київ
Новий рік у Києві, фото: Вечірній Київ

31 грудня напередодні Нового року також дощитиме. При цьому сніг в новорічну ніч не очікується. Стовпчики термометра покажуть 0 +8 градусів. На наступний день погода в Україні буде сухою і похмурою, температура підніметься до нетипових для цього часу +3 +12 градусів.

На православне Різдво 7 січня в Україні теж не похолоднішає. Опадів не очікується, найтепліше буде на півдні - до +12 градусів, в інших областях +3 +9 градусів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що глобальне потепління призведе до непоправних наслідків.

Як повідомляв портал Знай.uа, глобальне потепління "подарувало" археологам дивовижні знахідки. В Антарктиді знайшли сліди невідомої цивілізації.

Також портал Знай.uа писав про головні причини екологічної катастрофи, і що повинен зробити кожен, щоб допомогти планеті.