Підозрюваному у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко під Одесою, яке сталося влітку 2019 року, Миколі Тарасову продовжили утримання під вартою.

Його перевели в Одеське СІЗО з Роздільнянського ІТУ, де він перебував під час слідства, передає місцеве видання Оdessa.online.

У середу, 11 грудня, відбулося засідання суду. На ньому Тарасов не став повторювати гучні заяви, зроблені ним напередодні й, переважно, мовчав.

Микола Тарасов у суді
Микола Тарасов у суді

Зазначимо, що нещодавно підозрюваний у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко в Одеській області змінив свої свідчення. Тепер Микола Тарасов заперечує, що вбив дівчинку. За його словами, це визнання з нього нібито вибили у поліції.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що 22-річний кривдник маленької Дарини, затягнув дитину до будинку і намагався її зґвалтувати. Проте після декількох невдалих спроб, він завдавав удару гострим предметом в шию, від чого та померла на місці. Тіло виявили лише 19 червня.

Даша Лук'яненко
Даша Лук'яненко

Дарина була вбита й скинута в вигрібну яму на території сусідського будинку. У цьому злочині зізнався 22-річний сусід дівчинки Микола Тарасов.

Нагадаємо про убивство Даші Лук'яненко під Одесою: "Душив, а потім роздягнув", - зізнання нелюда приголомшило Україну.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", убивця Даші Лук'яненко визнав провину: що змусило звіра розправитися з дитиною.

"Знай.ua" також писав про те, що поліція опублікувала відео з місця трагедії, моторошні кадри.