Варто нагадати нашим читачам, що в Україні можуть повернути математику, як обов'язковий іспит до системи ЗНО. Такі дії чиновників викликали резонанс у суспільстві. Колишній кадровий співробітник Кабінету міністрів України Павло Булгак не зміг промовчати і поділився думкою щодо цього питання.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в мережі Facebook Павла Булгака.

Пост Павла Булгака, Facebook
Пост Павла Булгака, Facebook

"Категорично не підтримую повернення математичного совка в освіту! Навіщо гуманітаріям обов'язкова математика? Щоб що? В епоху софтскілс ми будемо через нехочу змушувати і калічити психіку дітей з гуманітарних і творчим мисленням. Скільки талановитих учнів залишить без вищої освіти обов'язкове ЗНО з математики, до якої вони не мають здібностей? У скількох дітей на все життя таке знущання викличе комплекс неповноцінності? Дайте дітям вибір! Дайте можливість розвивати ті компетенції до яких вони дійсно мають талант! Будуть на іноземну філологію, творчі спеціальності, або історію здавати математику? Абсурд! Абсолютній більшості гуманітаріїв совкова математика в житті і на роботі ніколи знадобиться. Шановна міністерка освіти, Ви думайте не про статистику, а про долю дітей. Не можна за рахунок руйнування майбутнього дітей з гуманітарним мисленням підправляти собі результати PISA." - заявив Павло Булгак.

Нагадаємо, ЗНО на 200: на Закарпатті вчителька показала школярам достойний майстер-клас.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа 12 тисяч штрафу: резонансний мовний закон жорстко карати українців.

Знай.uа писав, у Сумах школяр побачив результати ЗНО і вийшов у вікно: замість університету - кладовище.