У Києві місцева жителька за допомогою власного собаки знайшла дорогоцінну каблучку. Під час прогулянки пес знайшов скибку хліба, у якій жінка виявила прикрасу.

Каблучку почистили у ломбарді й підтвердили її цінність, повідомила Жанна Яременко на особистій сторінці у Facebook. Саме вона знайшла прикрасу.

"Арчі приніс мені скибку чорного хліба. Трохи менше половини хлібини. Поклав біля моїх ніг і почав гавкати. Плеснула його по морді, бо злякалась, що хліб отруїли. Пес знає, що брати їжу на вулиці не можна. Поруч були сміттєбаки, можливо підібрав саме там. Я розвернулась і хотіла піти, але він почав гавкати іще сильніше тикаючи мордою у знахідку", - йдеться у дописі.

Facebook Жанни Яременко
Facebook Жанни Яременко

Жанна Яременко додала, що така поведінка була неприродною для її собаки. Тому вона подивилася на скибку хліба уважніше й розламала її. Каблучка була саме всередині частини буханки, яку приніс її пес Арчі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Експертна оцінка підтвердила, що каблучка золота. До того ж вона містить вставки білого золота, діаманти та сапфіри. Жанна Яременко повідомила, що поверне прикрасу власниці, якщо та надасть бірку про каблучку з точними її характеристиками.

Facebook Жанни Яременко
Facebook Жанни Яременко

"Поверну власниці, якщо надасть оригінальну бірку до цього виробу, підтвердить розмір, вагу, чистоту діамантів і т.д. Для мене розмір завеликий. Не пес, а металошукач :))). Чи це Святий Миколай таки підкинув ? Відчувається магічна енергетика власниці", - зазначила жінка.

Пост Жанни Яременко
Пост Жанни Яременко

Нагадаємо, у Києві "коп-мажор" на Mustang нарвався на розгніваних до чортиків українців: прощавайте, колеса.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Також портал Знай.uа писав, що кияни, тримайтеся: вже завтра обмежать вхід одразу на трьох станціях метро.