До Києва прибула знімальна група російського пропагандистського телеканалу "Звезда". У Службі безпеки України пояснили, що російська журналістка Діана Сіразі прибула в Київ як приватна особа.

Про це повідомили в пресслужбі СБУ, передає OBOZREVATEL.

"Це журналістка-початківиця, тому в поле зору Служби безпеки України вона не потрапляла. Це їхня звичайна технологія: вони беруть новачків, які щойно влаштувалися на роботу, або стажистів. Ті приїжджають до України як приватні особи", - йдеться у повідомленні СБУ.

Також в СБУ заявили, що негайно відреагують на будь-які протиправні дії російських журналістів.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Зазначимо, що пропагандисти РФ повідомили, що приїхали до України на запрошення президента Володимира Зеленського, яке він озвучив під час Нормандського саміту, який відбувся у понеділок, 9 грудня.

Скрін, сюжет Зірки

Про це заявила Діана Сіразі ефірі телеканалу "Звєзда". За її словами, "Зеленський… сам запросив журналістів у гості. Ми вирішили перевірити, чи тримає він обіцянки, чи пропустять нас через митницю". Дівчина додала, що зазвичай російські "журналісти" змушені їхати в Київ під вигаданими приводами, тому що інакше їх не пускає Служба безпеки України.

Нагадаємо, "Зеленський запросив": пропагандисти Путіна вдерлися до Києва, ганебні кадри "братської любові".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський прокоментував протести під стінами свого офісу: "Я вже шкодую", відео.