Міністерство оборони України опублікувало фотографії "смуги перешкод", на якій проходять тренування підрозділи військової розвідки.

У коментарі на своїй офіційній сторінці в Twitter відомство зазначає, що ця "смуга перешкод", що збудована на території навчального комплексу Національної академії сухопутних військ імені Сагайдачного, є однією з найскладніших та найдовших в Центральній та Східній Європі.

Також у дописі Міноборони зазначається про можливість того, що на базі цього навчального комплексу будуть проходити підготовку іноземні військові.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадуємо, що Збройні Сили опинились в епіцентрі скандалу через директиви Генштабу та Міноборони про майбутні масові скорочення.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський підписав закон про зміну військових звань.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні успішно завершили випробування крилатої ракети Р-360 комплексу РК-360МЦ "Нептун".