В "Укрзалізниці" запланували продавати квитки за найменшою ціною – завчасно і за найвищою – безпосередньо ближче до дати поїздки. Нововведення прокоментував член правління "Укрзалізниці" Марчін Целеєвський.

"Ми хочемо продавати квитки, як у літаку: з найменшою ціною – завчасно і з вищою ціною – безпосередньо ближче до дати поїздки. Це допоможе нам розширити наші пропозиції і цим досягти більшу кількість клієнтів"

Укрзалізниця, фото - Уніан
Укрзалізниця, фото - Уніан

Марчін Целеєвский пояснив, що досі УЗ встановлювала одну ціну і ту ж ціну на квитки у всі дні. Проте, за словами члена правління "Укрзалізниці" ціна і ціноутворення не враховують потреб величезного пласта людей, що є неправильним.

"Таким підходом ми зрівнюємо всіх людей в плані доходу, забуваючи про те, що для деяких людей наша ціна занадто висока, а деякі можуть платити більше", - додав Целеєвський.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Наразі компанія проводить дослідження, чи можливо таке нововведення. Раніше на "Укрзалізниці" повідомили, що ціни на квитки будуть підвищуватися щомісяця.

Укрзалізниця, фото: 5 UA
Укрзалізниця, фото: 5 UA

Нагадаємо, раніше "Слуга народу" Скічко відзначився гнівним постом про "Укрзалізницю": до Кравцова є питання

Як повідомляв портал "Знай.ua", Київський вокзал перетворять на український Лас-Вегас, - що замислили в "Укрзалізниці"

Також "Знай.ua" писав, що балаган на вокзалі від Колі Котлети: "темний лицар" висміяв імпровізовану ревізію Тищенка і Кравцова