Історія про жінку із Кременчука, яка через злидні та безвихідь здійснила крадіжку у супермаркеті, а тепер потрапила до суду, з'явилася у мережі. Про подію повідомив блогер Mihail Shnayder на своїй сторінці у Facebook.

У повідомленні йдеться про те, що до жінки, яка явно не від ситого життя пішла на такий крок, викликали поліцію. А надалі їй світить суд. Зазначається, що об'єктом "злочину" стала дешева палка ковбаси за 55 грн.

Супермаркет, фото: ua.korrespondent.net
Супермаркет, фото: ua.korrespondent.net

Автор зазначив, що найчастіше затримують і карають беззахисні та найбідніших, водночас багато топ-корупціонерів, які обібрали українців на мільярди доларів, продовжують насолоджуватися свободою.

"Це вже не просто сумно це справжня трагедія. Ця невесела історія, сталася кілька днів тому в Кременчуці. Жінка намагалася винести з магазину ... палицю ковбаси, вартістю ... 55 гривень. В результаті її затримали охоронці супермаркету і викликали поліцію. Тепер її чекає суд. Друзі, ви тільки вдумайтеся у всю цю ситуацію. Фактично, жінку судитимуть за ... 55 гривень. Адже вона взяла не коньяк, не ікру, не шампанське, а дешеву ковбасу. Хіба від благополучного і ситого життя, вона зробила такий вчинок? Звичайно ж ні. Злидні і безвихідь змусили її взяти з полиці цю нещасну ковбасу. Ну, а наша "Доблестная" поліція просто чудово виконала свою Роботу. Ось тільки чомусь затримують і карають найбідніших і беззахисних. А тисячі топ-корупціонерів, обібрали нас на мільярди доларів, продовжують насолоджуватися свободою, розкішшю і багатством. Ось така наша реальність, Друзі. І далі так жити, вже просто ні сил ні бажання.."

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крадіжка в супермаркеті, фото: Facebook
Крадіжка в супермаркеті, фото: Facebook

Допис у Facebook, скріншот
Допис у Facebook, скріншот

Нагадаємо, раніше Україна встановила рекорд урожаю зерна: чи подешевшають продукти на полицях

Як повідомляв портал "Знай.ua", стоматолог розповів про продукти, які викликають рак і безпліддя: ми їмо їх кожен день

Також "Знай.ua" писав про харчове отруєння: симптоми та перша допомога дорослим і дітям