Стало відомо, що напередодні Різдва популярний німецький бренд Hugo Boss зняв рекламу в українській столиці. Над створенням відео працювала українська студія Radioaktive Film. Даний відеоролик назвали "Не можу дочекатися Різдва".

Реклама Hugo Boss

Так, зйомки проходили ще в березні 2019 року. Про це повідомляє прес-служба Radioaktive Film.

У цьому відеоролику рекламують нову лінійку ароматів Hugo Boss. Наголошується, що цю рекламу знімали у київській студії. У зйомці взяли участь Instagram-блогери-інфлюенсери. Творці поділилися, що кожен з персонажів уособлює собою ноти ароматів. До того ж, це відео Hugo Boss українська продакшн-компанія створювала разом з паризької компанією під назвою Stink.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, що пальто, в яку одягнена Олена Зеленська, пошив український бренд Lake Studio. Його заснували в 2008 році Олеся Кононова і Анастасія Рябоконь. Бренд займається виробництвом жіночого hand-trimmed одягу, взуття та аксесуарів. Пальто першої леді коштує 20 875 гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, супермодель Белла Хадід, яку визнали найкрасивішою жінкою в світі, знялася у відвертій фотосесії, де постала в пікантному вбранні. Американська модель показала фото для першої колекції 2020 року бренду Alexander Wang.

Також портал Знай.ua писав, що популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва похвалилася пікантними кадрами, рекламуючи відомий парфумерний бренд.