Надзвичайний інцидент стався в одному із столичних ТРЦ. Так, місцеві школярки, які ймовірно були п'яні, влаштували справжній погром та намагалися побити жінку, яка знімала їх на відео. Відповідний відеоролик з'явився у Facebook-спільноті Police Control Ukraine.

Як відзначається, інцидент мав місце на виході з супермаркету Сільпо в ТЦ Аркадія, який знаходиться біля Індустріального мосту. Так, на кадрах видно двох дівчат, яких затримали правоохоронці. Пізніше одна помітила, що їх знімають на відео та показала нецензурний жест. Після цього, інша школярка вже накинулася на жінку, які фіксувала їх розмову з поліцейськими.

"У Києві підлітки вирішили показати, які вони" круті "", - йдеться в коментарі до відео, у якому присутня чимала кількість нецензурної лайки.

У Києві підлитки вирішили показати які вони «крутые» 🤦‍♀️

Geplaatst door Police Control Ukraine op Vrijdag 13 december 2019

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Одна з підлітків почала люто і злісно відштовхувати співробітника поліції, який намагався її втримати від бійки.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа у Києві обчистили Спілку журналістів України: "голі" акули пера зробили термінову заяву.

Знай.uа писав, під Запоріжжям чорні археологи розорили скіфський курган: "Історію — на ринок", обурливі кадри.

У Києві підлитки вирішили показати які вони «крутые» 🤦‍♀️

Geplaatst door Police Control Ukraine op Vrijdag 13 december 2019