Якщо ви хотіли провести новорічні свята за кордоном, причому відправитися туди неодмінно на поїзді, для вас є хороші новини. "Укрзалізниця" спеціально напередодні Нового року збільшила кількість рейсів потяга "чотирьох столиць".

Український перевізник додав по два додаткових рейси в обидві сторони. Про це з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці" повідомляє Інформатор.

Додаткові поїзди вирушать з Києва 22 і 26 грудня, а у зворотний бік, з Риги, виїдуть 23 і 27 грудня. Нагадаємо, що поїзд "чотирьох столиць" недарма носить таку назву — він з'єднує Київ, Мінська, Вільнюса і Риги.

Цей маршрут існує трохи більше року перший рейс відбувся 28 вересня 2018 року. За цей час на ньому в обидві сторони подорожували 36 тисяч пасажирів. Причому з кожних п'яти мандрівників четверо припадали саме на країни Балтії.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

А ми нагадаємо, що напередодні новорічних і різдвяних свят "Укрзалізниця" активно призначає додаткові поїзди. Вже зараз перевізник призначила додаткові рейси на 28 маршрутів, а ще для семи поїздів продовжив маршрут. Все це повинно забезпечити ще близько 300 тисяч додаткових пасажирських місць.

Нагадаємо, що калькулятор розмитнення євроблях: "шпаргалка" для водіїв про покупку уживаних авто.

Як повідомляв портал Знай.іа, "Слуга народу" протягнула руку допомоги "євробляхам": що пропонують по розмитненню нардепи.

Також портал Знай.іа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як уберегтися і чого не можна робити.