Американка Меган Маккормак з штату Оклахома скинула 100 кілограмів. Мати-одиначка з двома дітьми вразила світ тотальним схудненням. Максимальна вага жінки складала 176 кілограмів при зрості 1,8 метра. Вона боялася, що незнайомі люди почнуть фотографувати її, і вона стане посміховиськом в інтернеті. Про це повідомляє The Sun.

Меган Маккормак схудла на 100 кг

Американка працювала менеджером в аптеці і почала безконтрольно набирати вагу. Через тривалі робочі зміни жінка мала неправильний режим харчування. На роботі часто могла цілий день голодувати, а перед сном вживала до 2,5 тисячі калорій і тамувала голод нездоровою їжею.

Меган Маккормак схудла на 100 кг

Жінка відчувала провину перед своїми дітьми. Вона не могла піти з ними у парк розваг, бо не помістилася б у візок американських гірок. Заради своїх синів американка вирішила змінити життя. Стала займатися в спортзалі, і їй вдалося скинути 57 кілограмів, але незабаром половина з них повернулася.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Меган Маккормак схудла на 100 кг

У жовтні 2018 року Меган зважилася на операцію з шунтування шлунка і продовжила заняття в спортзалі по п'ять разів на тиждень.

Меган Маккормак схудла на 100 кг

Крім того, Меган почала їсти п'ять разів на день потроху і віддавати перевагу білковій їжі. І результат не змусив довго чекати. Їй вдалося схуднути на 101 кілограм.

Нагадаємо, учасник "Зважені та щасливі" після жорсткого конкурсу покинув проект.

Як повідомляв Знай. ua, учасники "Зважені та щасливі" отримають "чарівний пендель" від суддів.

Також Знай. ua писав, що тренер "Зважені та щасливі" Аніта Луценко пофарбувала волосся в сміливий колір.