Україна посіла 39 місце в рейтингу найбільш могутніх країн світу за підсумками 2019 року. Рейтинг опублікували на одному з найавторитетніших політичних видань США.

Рейтинг країн становили аналітики зіс діаграми Group і Wharton School Університету Пенсільванії. Вони врахували ряд факторів. Серед них виділили економіку, військову міць, політичний вплив, лідерство в світі та участь та членство в міжнародних альянсах.

Хрещатик, фото Вікіпедія
Хрещатик, фото Вікіпедія

Лідером рейтингу стали Сполучені Штати Америки. На другому місці опинилася Росія, третє зайняв Китай. У першій десятці також опинилися Великобританія, Німеччина, Франція, Японія, Саудівська Аравія, Південна Корея, Ізраїль.

Україна посіла 39 місце. Таким чином вона стала вище Фінляндії, Греції, Оману, Казахстану, Польщі, Португалії, Сербії, Чехії, Румунії, Угорщині, Болгарії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, склали рейтинг країн, найбільш привабливих для трудової міграції.

Як повідомляв Знай. ua, в ООН розповіли про один з головних недоліків українців.

Також Знай. ua писав, що українці назвали найкращі для заробітків місця.