Стало відомо, що у неділю, 15 грудня, в Черкасах невідомі напали на водія лімузина. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області.

Так, потерпілий звернувся до копів і розповів, що чоловік напав на нього з молотком і наніс тілесні ушкодження. Дана подія трапилася просто на дорозі на очах у випадкових свідків. За словами водія лімузина, його підрізала іномарка, з якої вискочили двоє невідомих. Один з них в руках тримав молоток, яким він побив водія лімузина.

Скріншот, Нацполіція

Також в цей конфлікт втрутилися очевидці, які намагалися захистити водія. Потім двоє нападників стрибнули назад у свою машину і зникли з місця події. У поліції за фактом хуліганства відкрили кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Особистості молодих людей встановлені. Зловмисник, який наносив удари молотком потерпілому, затриманий", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 15-річний підліток по-звірячому побив однолітка в місті Тутаеве Ярославської області. Інцидент стався в Росії.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові на вулиці між людьми виникла сварка, яка швидко переросла в бійку. Під час бійки один з учасників конфлікту дістав пістолет і відкрив вогонь.

Також портал Знай.ua писав, що у Вінницькій області поліція затримала рекордно п'яного і неадекватного чоловіка, який побив і покусав поліцейського.