Вчора, 17 грудня помер популярний відеоблогер, колишній в’язень Сергій Новик, який в мережі був відомим під псевдонімом Мопс дядя Пес. Новику було 46 років.

Про смерть 47-річного чоловіка повідомили адміністратори YouTube-каналу "Мопс дядя Пес" у вівторок, 17 грудня. Причина смерті – двостороння пневмонія.

Популярність в мережі отримав після того, як зі своїм другом Андрієм Щаділом, на власному YouTube-каналі почав виконував різні завдання від глядачів. У рамках завдань Щаділо навіть бив Мопса за гроші. Вперше відео з Мопсом з'явилося у 2014 році, коли він разом зі співкамерником записав відео під назвою "Мопс не гребінь". Ролик в мережі розібрали на цитати.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У 2016 році Щадила і Новика звільнили з-під варти, після чого вони почали активно стрімити. У 2017 році Сергій Новик став учасником популярного шоу "Суперінтуїція" на Новому каналі, ведучим якого був Сергій Притула.

На YouTube-канал колишнього в'язня підписано 454 тисячі осіб, кожне нове відео набирало тисячі переглядів, деякі з них досягали мільйона. Загальна кількість переглядів відеоблогера перевищила 95 мільйонів.

Останнє відео Мопса дядя Пса вийшло на його каналі 16 грудня 2019 року. Колега Новика Андрій Щаділо приїхав до нього в гості. На відео помітно, що блогер почувається кепсько. Його обличчя було покрите зморшками і розмовляти чоловікові було важко. Щаділо в бесіді дорікнув товаришу, що він надто захоплюється алкоголем і наркотиками.

Нагадаємо, раніше померла найвідоміша акторка Франції Ганна Каріна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", помер автор хіта Popcorn з "Ну, постривай!" Гершон Кінгслі.

Також "Знай.ua" писав, що актори "Перших ластівок" зізналися, як потрапили у серіал: "Спочатку..."