Цими днями з'явилася інформація стосовно того, наскільки зменшилося населення в Україні за 10 місяців цього року. І слід зауважити, що цифри вражають, відповідну статистику опублікували в Держстаті.

Як відзначається, на 1 листопада 2019 року кількість українців у державі становила 41 млн 940,7 тис. осіб. А вже за січня-жовтня чисельність населення зменшилася на 212,5 тис. осіб. Зазначається, що природне скорочення населення становило 224,5 тис. осіб. Однак, 12 тис. осіб за цей період мігрували.

Відтак, однією із проблем стало те, що кількість живонароджених менше, ніж померлих. Так, на 100 померлих припадає 54 немовляти.

Немовля, 24 канал
Немовля, 24 канал

Нагадуємо, що на днях в Україні розпочався другий етап пробного перепису населення, який триватиме до 23 грудня включно. Офіційний перепис планують провести у наступному році.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам старше 70 років збільшать виплати: умови та суми Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа, українцям запропонували альтернативу перепису населення: за допомогою неї можна заощадити мільярди.

Також Знай.uа інформував про державу в смартфоні: українцям більше не доведеться стояти в чергах до нотаріусів, що готує новий закон.