Ютуб-канал "Окна жизни" опублікував історію дівчини, яка обрала професію вогнеборця, яка зазвичай асоціюється з чоловіками.

Такий незвичайний вибір дівчина на ім’я Соня зробила сама. Її батьки бачили доньку економістом, лікарем, працівником туристичної сфери або навіть театральним актором. Але дівчина твердо вирішила, що буде боротись з вогнем.

Спочатку батьки не підтримували бажання Соні боротись з вогнем і довгий час відмовляли її від цього вибору. Батько дівчини навіть домовився про її вступ до економічного вишу. Тоді Соня, сказавши батькам, що йде з друзями у кіно, сама пішла до університету громадської оборони та подала документи на вступ.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Допомогло Соні те, що в приймальній комісії повідомили про те, що вона — далеко не єдина дівчина, яка вчиться на вогнеборця. Саме розповівши про це батькам, вона їх переконала підтримати її вибір. До того ж повідомила, що обрала професію пожежного експерта - фахівця, який встановлює причини займання, а не гасить пожежі.

Зараз дівчина навчається вже на третьому курсі та вдячна батькам за підтримку та розуміння.

Нагадуємо, що нещодавно київські вогнеборці створили незвичайний корпоративний календар на наступний рік.

Як повідомляв Знай.ua, День святого Миколая 2019: як відсвяткувати з дитиною, куди піти і афіша в Києві.

Також Знай.ua писав про феєричне відкриття головної ялинки і не тільки: що чекає на киян у День святого Миколая.