В ніч перед 19 грудня на засіданні аграрного комітету Верховної ради побилися депутати від "Батьківщини", "ОПЗЖ" і "Слуга народу". Через бійки депутати змогли розглянути лише 179 правок до закону про продаж землі замість 4 тисяч. Незабаром засідання перервали і перенесли на ранок 19 грудня, а проросійські депутати пообіцяли нову хвилю протестів під Радою. Про це повідомляє theБабель. Кореспондент видання вийшов на вулицю і попитав людей, за що чи проти чого вони мітингують, і почув багато цікавого.

Мітинг під Радою, theБабель
Мітинг під Радою, theБабель

Так, серед іншого, люди відповідали, що бояться нового законопроекту про можливість подвійного громадянства. На їхню думку, якісь умовні китайці зможуть отримати український паспорт і тут же побіжать скуповувати українську землю. "У них ешелон грошей коштує, який тільки й чекає, поки землю почнуть продавати", - розповіла одна з учасниць акції. Також хтось з протестуючих заявив, що українців почнуть виганяти з власних будинків, тому що будинки стоять на землі, а землю під ними продадуть. Люди прийшли на акцію з великими і не дуже транспарантами з написами, на кшталт "Землю селянам, а не олігархам", "Ні продажу землі", "Зе-брехуни" та інше.

Нагадаємо, Тимошенко оббивала пороги Зеленського, але її "послали".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що еволюцію Тимошенко показали фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що Тимошенко вийшла до протестуючих проти мораторію на землю, подасть до суду.