Заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України Сергій Наєв розповів, що вже у 2020 році в армії серйозно візьмуться за вивчення англійської мови військовими, пише ВВС.

Відтак, за його словами, іноземна мова – це один зі шляхів наближення української армії до стандартів НАТО. Тому, вже за наступного року у ЗСУ хочуть значно покращити рівень знань англійської мови бійців.

Сергій Наєв

"Маємо ментально бути такими, як наші західні партнери… Всі військовослужбовці, починаючи від солдата до генерала, будуть поступово вивчати англійську мову, щоб знати і вміти використовувати штабні документи. І щоб можна було нормально спілкуватися під час міжнародних навчань", - каже заступник начальника Генштабу.

Окрім цього, він додав, що вивчення англійської буде також вмотивованим. Адже тільки ті військові, які знатимуть іноземну мову, отримувати переваги під час зростання по службі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадуємо, що під час зустрічі в Мінську сторони не змогли домовитись про обмін полоненими між Україною та Росією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що жителі "ЛДНР" прокоментували зустріч Зеленського і Путіна в Парижі.

Також портал "Знай.ua" писав, що після зустрічі Зеленського з Путіним бойовики влаштували пекельну добу воїнам ЗСУ.