У Луцьку стався надзвичайний випадок за участю правоохоронців. Відтак, місцевий молодик підрізав кількох поліцейських, коли ті заступилися за перехожого, якого били прямісінько на вулиці.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУНП Волинської області.

Як відзначається, подія мала місце на проспекті Президента Грушевського. Там двоє поліцейських поза службою побачили двох п'яних чоловіків, які били перехожого та вирішили заступитися. В результаті це не сподобалося зловмисниками, один із яких і підрізав поліцейського. Окрім цього, він рук невідомого постраждав і знайомий правоохоронців.

Поліцейські
Поліцейські

Наразі одного копа госпіталізували, двох інших потерпілих, після надання медичної допомоги, відпустили. Щодо зловмисника, то його затримали. Ним виявився не судимий 20-річний лучанин.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа у Києві обчистили Спілку журналістів України: "голі" акули пера зробили термінову заяву.

Знай.uа писав, під Запоріжжям чорні археологи розорили скіфський курган: "Історію — на ринок", обурливі кадри.