Відомий український блогер та юрист Михайло Шнайдер розповів, що днями Кабінет міністрів України призначив екснардепа Сергія Лещенка членом наглядової ради державного підприємства "Укрзалізниці". Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Сергій Лещенко

Так, блогер повідав про доходи, які тепер буде отримувати Лещенко на новій посаді.

"А тепер Увага. На новій посаді, Він буде отримувати... 588 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ В МІСЯЦЬ", - написав він.

За словами Шнайдера, Сергій працюватиме 30 днів у році.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"У нього буде всього-на-всього близько 30-ти робочих днів на Рік. Адже саме з такою періодичністю збирається наглядова рада Компанії", - повідомив блогер.

Також Михайло не зміг стримати емоцій від отриманої інформації і бурхливо висловив свою думку.

"Якась Фантасмагорія. За межею розуміння і здорового Глузду. В даному випадку, у мене немає ні слів ні навіть Виразів. Просто ДНО...", - здивувався блогер.

Теперь уже Официально. Сегодня кабинет министров Украины назначил Сергея Лещенко членом наблюдательного совета "...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 20 december 2019

Нагадаємо, що в Україні можуть скасувати приміські залізничні перевезення. Зараз їх фінансуванням не бажають займатися ні держава, ні приватні компанії і вже тим більше "Укрзалізниця".

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні розпочався передноворічний ажіотаж на залізничні квитки – пасажири поспішають придбати проїзний документ, щоб встигнути доїхати, куди потрібно до новорічної ночі.

Також портал Знай.ua писав, що українська перевізна компанія "Укрзалізниця" спеціально напередодні Нового року збільшила кількість рейсів поїздів, а також продовжила маршрути, які вже курсують.